Cafe Peace Aalborg2018-03-27T17:40:05+00:00
0
Personer synes godt om Cafe Peace
0
Antal besøg på Cafe Peace hjemmeside i år

Cafe Peace

En hurtigt voksende Cafe i hjertet af Aalborg som Cafe Peace, skal naturligvis have en top moderne og yderst indbydende hjemmeside som afspejler Caféens hverdag og værdier. Derfor kontaktede jeg digidar, da jeg havde hørt, at de kunne levere varen. Også inden for en rimelig tidshorisont, og jeg må sige, at hele processen fuldt ud har levet op til forventningerne.

Lige fra det første møde. Brian og digidar formåede at gøre mine tanker og drømme til virkelighed fra selve opsætning af hjemmesiden til brug af billedemateriale og hjemmesidens helhed. I dag synes jeg, at jeg har en utrolig lækker hjemmeside, som giver det helt rigtige billede af min Cafe Peace.

Mvh Anne Kønig
www.cafepeace.dk

Har du spørgsmål til vores produkter. Så lad os tage en uforpligtende snak.

Kontakt os her

Vi er på sociale medier

Webbureau digidar bor i Aalborg, men vi opererer i hele danmark.

Kontakt digidar

Digidar ApS
Lille Kongensgade 6
9000 Aalborg

Mail: info@digidar.dk
Tlf: +45 2849 4549

CVR: 38455680

BANKOPLYSNINGER

Sparekassen Vendsyssel
Konto nr: 9070-1625495780