Loading...
Komplet pakke2019-01-15T17:07:35+00:00

Komplet online markedsføringspakke

2 REKLAMEFILM • HJEMMESIDE • 8 BILLEDER • PROFIL PÅ SOCIALE MEDIER

Oprettelse 8900,- / 2500,- pr. måned

FILM OG BILLEDER

Der bliver optaget film, som du kan bruge på din hjemmeside. Filmene er i høj professionel kvalitet, og de kan derfor også anvendes til andre formål.

  • 2 film om året á 30 sek. varighed
  • 7-8 billeder

Vi laver to film årligt, som vi optager på samme dag.

Fotografen briefes om, hvilken type virksomhed, der er tale om. Ligeledes briefes fotografen om det ønskede budskab og det visuelle udtryk, der ønskes for billedserien.

Fotografen aftaler et tidspunkt med dig, hvor optagelsen af film/billeder skal finde sted. Indledningsvis aftales det kort hvordan afviklingen skal ske efter et standard ”story-board”.

Når filmen er færdiggjort, så får du den endelige film til endelig godkendelse. Der er mulighed for én korrekturgang af mindre omfang.

Teknisk færdiggørelse er selvfølgelig inkluderet og indeholder:
Justering, klipning, grading, lydmix og musik.

SE DEMO FILM

Se film her

HJEMMESIDE

En funktionel hjemmeside i et individuelt design, som fungerer optimalt uanset om hjemmesiden ses fra en ipad, smartphone eller computer:
  • Forside og op til 6 undersider
  • Kontaktformular
  • Løbende mindre korrektioner – fx ny medarbejder – tekstrettelse osv.
  • Op til 10 mailkonti
  • Optimal sikkerhed
Du skal have et såkaldt domæne – det kan vi hjælpe dig med, og det er ganske simpelt. Vi sender dig et layout med beskrivelse af de individuelle muligheder for tilretning af hjemmesidedesign. Når du har truffet dit valg, tilrettes og sammensættes designet med tekst, film og billeder. Du leverer som udgangspunkt korrekturlæst tekst efter vores anvisninger – herunder omfang og placering. Vi kan give dig et særskilt tilbud på at få en journalist eller tekstforfatter til at udarbejde din tekst. Inden hjemmesiden publiceres, får du den til formel godkendelse. Vi sender dig information om mailopsætning og hjælper dig gerne på vej.

For at man kan komme ind på din hjemmeside, så skal domænet pege på vores server, hvor din hjemmeside har fået tildelt sin egen plads, så andre på internettet kan se den, når de skriver dit domænenavn i adressefeltet.

Inkluderet i prisen får du hosting af webside, 21 dages backup, SSL, mail (POP3), 10 GB serverplads/fri trafik, antivirus, mulighed for webmail.

SOCIALE MEDIER

Udbred kendskabet til din virksomhed ved at vise tilstedeværelse på relevante sociale medier. Hvorfor? Ganske enkelt – fordi det giver effekt.
  • Oprettelse af individuel side på socialt medie – fx LinkedIn, Facebook eller Instagram
  • 2 månedlige udsendelser (posts)
Afhængigt af om din virksomhed handler målrettet med virksomheder og/eller den private forbruger, så finder vi ud af, hvad der er det optimale sted at have en profil og være synlig/aktiv. På Facebook kan vi eksempelvis starte en konkurrence, der har til formål at udvide kendskabet til din virksomhed ved hjælp af ”likes” og ”delinger”. Hvis du fx har skabt et nyt projekt, som du gerne vil dele, fordi det kan have relevans for potentielle kunder, så får vi budskabet formuleret i fællesskab og ”poster” dette.

Vi kan af gode grunde ikke gå i dialog på dine vegne, men vi kan tage os af det overordnede. Der findes også mange andre muligheder, der ligger uden for standardpakken, men sammen kan vi finde den helt rigtige løsning.

Få support og hjælp

Har du brug for hjælp, eller har du en opgave eller udfordring, der skal en ekspert til at løse? Så ring til os, vi sidder klar ved telefonen. Du kan også sende os dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brian Hansen

Tlf. 2849 4549
info@digidar.dk

Åbningstider

Mandag – Fredag: 09.30 – 16.00