Brian Kane Hansen

DIREKTØR HOS DIGIDAR
Tlf. 2849 4549 * info@digidar.dk
Porthusgade 1 * 9000 Aalborg

Digital markedsføring
Videoproduktion
Anders

FILM PRODUCER HOS DIGIDAR
* info@digidar.dk
Porthusgade 1 * 9000 Aalborg

Poul

FOTOGRAF HOS DIGIDAR
* info@digidar.dk
Porthusgade 1 * 9000 Aalborg

Fotogrraf

Webbureau Aalborg

Vi er et dansk baseret webbureau og marketingsfirma. Vi hjælper virksomheder med resultatorienterede løsninger som hjemmesider, sociale medier (SoMe), SEO og reklamefilm. Webbureau digidar kan hjælpe dig med en ny hjemmeside eller redesign af din eksisterende hjemmeside. Vi tilbyder WordPress hjemmesideløsninger. Når du opgraderer dit websted eller din platform, sørger vi for at holde alle godbidder som data og ønskede CMS-indstillinger intakte.

Vi forstår, at opstart af et nyt hjemmesideprojekt kan være overvældende, det er derfor, at du får en fast kontaktperson, som rådgiver dig igennem hele projektet. Lige fra planlægning af hjemmeside, design, billeder, tekst og forbedring af effektivitet og ydeevne. Vores tilgang har hjulpet mange virksomheder med at nå deres i forhold til fx øget salg, flere besøgende, større awareness mv.

Kontakt

Kontakt

Webydelser

Vi udvikler hjemmesider i WordPress, laver søgemaskineoptimering, Sociale Medier, Videofilm, billeder og tekstforfatning. Vi udviklinger hele konceptet i et samarbejde med kunden, ved at samarbejde med kunden og holde en konstant dialog, vil de fleste projekter være dynamiske og måske endda bevæge sig lidt væk fra kundens oprindelige kravspecifikation. Vores kunder har altid en enkelt kontaktperson, de til enhver tid kan tage kontakt til deres faste
medarbejder.

Kontakt

Tlf. 2849 4549
info@digidar.dk

Porthusgade 1 * 9000 Aalborg