Om webbureau
digidar hvem er vi?

Vi hjælper din virksomhed med at nå jeres mål.

Ydelser hos os

Vi er et 360° Full-service webbureau med beliggenhed i Aalborg

Vi har løsningerne, er kvalitetsbevidste og kan klare virksomheder i alle størrelser.

Kontakt os her
Webbureau digidar - Vi laver Hjemmeside & SEO bureau i Aalborg

Hjemmeside Webbureau i Aalborg

Webbureau Aalborg, digidar ApS er et webbureau med fokus på hjemmesider til små og mellemstore virksomheder i hele Danmark. Vi har +900 glade og tilfredse kunder – vil du være én af dem? Se nogle af vores kunde cases her: Dansk Flyttetransport.dk * Connectionvikar.dk

hvem er vi?

Om os. digidar er et innovativt samarbejde mellem 5 ildsjæle, der brænder for at lave de fedeste løsninger med den største effekt. Vi mener selv, at vi har noget af ha’ det i, da vi begge har en stor erfaring i kreative løsninger, der kan ses på kundernes bundlinje og opleves på alle platforme.

Har vi noget at have det i?

Ja, og du er velkommen til at tjekke vores priser og krydre det med de kunder vi har vist her. Så mener du sikkert også at vi har noget at have det i.

Hvor er forskellen?

Forskellen er det vi sælger ift andre. Vi tror på gennemsigtighed og “all inclusive” pakke-løsninger, solgt via abonnement. Vi har udviklet en skabelon, eller et fundament, hvis du hellere vil kalde det det, der gør, at vi kan tilbyde gennemarbejdede højaktuelle produkter til en meget overkommelig pris.

Vi fokuserer på 10 produkter plus 2 tillægsydelser (Film, Foto, Grafisk Design, SEO, Hjemmeside, Webshops, Sociale Medier, Logo design Tekstforfatning plus Exchange Mail og Google Ads), som vi mener dækker det hele, og kan rykke ud til mange steder på én gang, p.g.a. vores store netværk af hænder i det ganske land.

om os

om os