360° Full-service
webbureau digidar

Privatlivspolitik og cookiepolitik

Ydelser hos os

COOKIE-POLITIK

Brug af cookies
Her kan du læse digidar ApS politik for anvendelsen af cookies ved besøg på digidar.dk. Ved besøg på digidar ApS hjemmeside accepterer du nedenstående politik om cookies.

Klik her for at gå til privatlivspolitik
Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, denne gemmes i webbrowseren på din computer, smartphone, iPad eller hvad du ellers går på nettet med. Cookies gør det muligt at identificere din computer mv. og samle information om, din adfærd på nettet, herunder hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser, samt sikre at den fungerer rent teknisk. I nogle tilfælde er cookies nødvendige for at få et website til at fungere efter hensigten. En cookie er statisk og  kan ikke sprede computervirus eller på andre måder distribuere skadelige programmer. Den er anonym og indeholder ingen personoplysninger. Cookies anvendes af stort set alle websites.
Typer af cookies.

Der findes to typer af cookies: Sessionscookies og permanente cookies. Sessioncookies slettes automatisk fra browseren, når du lukker den. Permanente cookies gemmes på din enhed i en bestemt tidsperiode hvorefter de udløber. Der skelnes desuden mellem førstepartscookies og tredjepartscookies. Førstepartscookies sættes af den hjemmeside du besøger, tredjepartscookies sættes af en tredjepart, som har elementer indlejret på den hjemmeside, du besøger. Tredjepartscookies sættes bl.a. af webanalyseprogrammer, som f.eks. Google Analytics og WebTrends.
Denne Cookiepolitik gælder kun for digidar.dk. Ved klik på funktioner, der navigerer til andre websites har digidar ApS ikke ansvar for eller kontrol over, hvilke cookies, der anvendes.
Cookies på digidar.dk

COOKIE TYPE BESKRIVELSE
Marketing / Analytics
_ga Levetid: ~2 år. Brugt til at skelne imellem brugere.
_gid Levetid: ~24 timer. Brugt til at skelne imellem brugere.
Findes ingen – listes almindelige cookies
Hvordan undgår eller sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker cookies fra siteworks.dk kan du altid blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies på din computer eller modtage en advarsel før, der gemmes en cookie. Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Hvordan du gør det, afhænger af, hvilken browser du anvender. Følg links nedenfor får at få vejledninger til din browser. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.
* Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer
* Vejledning i at slette cookies på Safari browser
* Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser
* Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser
* Vejledning i at slette cookies fra Android telefoner
* Vejledning i at slette cookies på Opera browser
* Vejledning i at slette cookies på iPad, iPhone, iPod touch
* Vejledning i at slette cookies fra Windows Phone
* <!– * Vejledning i at slette cookies fra Windows Phone 7 * –>

Hvad sker der hvis du ikke accepterer eller sletter cookies
Hvis du vælger at blokere for alle cookies eller sletter eksisterende cookies på din computer, kan du stadig læse tekst på digidar.dk. Dog kan der være funktioner og services du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske de valg du foretager.

Regler
De regler, der gælder for digidar ApS brug af cookies, findes nedenfor.
Bekendtgørelse om cookies Vejledning om cookies
Kontakt
Du er velkommen til at kontakte os hvis du har yderligere spørgsmål til anvendelsen af cookies på digidar.dk.

PRIVATLIVSPOLITIK
Ved at benytte siteworks.dk accepterer du, at digidar ApS behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående data- og cookiepolitik. Cookies bruges til få siteworks.dk til at fungere. Vi bruger bl.a. cookies til at gøre det muligt at lægge varer i kurven, logge ind og til at forbedre vores website.

Klik her for at gå til cookie-politik

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik
Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata digidar ApS behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data.

digidar ApS respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.
Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder digidar ApS sig retten til at afvise ordre og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at digidar ApS ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger
Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og digidar ApS.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Du kan tilgå digidar.dk uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

digidar ApS har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du besøger digidar.dk;
E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd (inkluderet: besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

digidar ApS indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:
Opretter en konto
Foretager køb
Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med digidar ApS på anden vis
Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder med ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende)
Afgiver personoplysninger på anden vis til digidar ApS
digidar ApS indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

digidar ApS indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.
digidar ApS benytter anerkendte kortindløsere til evt. håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.
Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
Til at forbedre siteworks.dk og markedsføring fra digidar ApS
Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre
Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser
Til opfølgning på henvendelser
Til generel markedsføring

Hvordan beskytter vi dine informationer?
Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

I tilføjelse af ovenstående behandles eventuelle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af kortindløsere og kan ikke tilgås af hverken digidar ApS eller ansatte hos kortindløsere. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af digidar ApS selv.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på digidar ApS eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

Interne afdelinger / personale
Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser
Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring. For at kunne give den bedst mulige oplevelse på digidar ApS’ hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

digidar ApS kan anvende Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på digidar.dk og kan findes her:www.google.com/privacy
Blandt digidar ApS og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Hvor lagres dine personoplysninger?
Dine oplysninger lagres på servere i EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på digidar ApS vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde evt. nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra digidar ApS slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?
Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod to år, alt efter karakteren af dataene.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år.

Datalækage
Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra digidar ApS interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra digidar ApS eller dennes eksterne partnere, vil alle implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra digidar ApS, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger
Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder og herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os.

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision
Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken digidar ApS forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte vores kundeservice.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra digidar ApS slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.