SEO - En naturlig del af online markedsføring


Search Engine Optimization forkortet SEO, er en vigtig del af enhver virksomheds synlighed på diverse søgemaskiner som f.eks. google. Med dette værktøj, kan man optimere og fremme sit websites placering og dermed tiltrække sig mere online opmærksomhed.

Metoden SEO er dynamisk, og man er derfor aldrig garanteret en given placering, hvilket gør SEO til et kontinuerligt arbejde at vedligeholde. Men frem for at fokusere på få tilfældige søgeord, fokuserer vi på at skabe den rigtige trafik tilpasset dine kunder, som kan måles på din bundlinje.

SEO tekster

I Digidar skriver vi dine tekster med fokus på SEO optimering. Sådan opnår du en topplacering på f.eks. Google.

Statistik

Vi fører statistik over besøgende på dit website. Dermed kan vi optimere siden for dine målgrupper, og rette tiltag derefter.

Ingen binding

Hos Digidar er du ikke bundet af lange abonnementer. Heller ikke på SEO. Du kan opsige vores SEO arbejde når som helst, hvis ikke du føler SEO gavner dit salg.

I top på Google

Synlighed er vigtigt for dig, som driver en virksomhed. Derfor tilbyder vi websites og webshops opbygget således, at vi kan synliggøre dig på søgemaskinerne.

FÅ SEO OPTIMERET DIT WEBSITE


Vi SEO optimerer kontinuerligt dit website, så du kan nyde godt af førende placeringer på diverse søgemaskiner f.eks. Google. Ring allerede i dag.

Kontakt: Brian Johansen
Tlf:  2849 4549
E-Mail: info@digidar.dk