Hastighedsoptimering af din hjemmeside

Med speed optimization sikrer vi en hurtigere hjemmeside, som fastholder kunder og øger din omsætning.

HVORFOR HASTIGHEDSOPTIMERING

Hastighedsoptimering af din hjemmeside

Hjemmesidens hastighed er én af mange ranking faktorer i Googles algoritmer. En hurtig hjemmeside er altafgørende og skaber højere placeringer på google og du derved får flere besøgende ind på din hjemmeside. En bedre brugeroplevelse gør, at besøgende bliver længere tid på websitet, og jo længere tid de bruger på ens website fordi altinformation kommer hurtig frem, jo bedre er det for sidens søgemaskineoptimering.

Ved os får du ingen lange salgstaler eller ydelser, du ikke har brug for. Du får ærlig og personlig rådgivning, og vi engagerer os 100% i vores samarbejde. DOKUMENTERET FØR-OG-EFTER RESULTATER

HVAD KOSTER EN WORDPRESS HASTIGHEDSOPTIMERING?
Ingen hjemmeside er ens, så for at kunne give dig en pris, skal vi kende opbygningen af din hjemmeside og vide, hvor du hoster din wordpress – efter vi har analyseret din hjemmeside vil du modtage et tilbud.

Engangsbeløb: kr. 2500,-
12 måneders abonnement – 750 kr. pr. måned.

Hastighedsoptimering

Hastighedsoptimering

Vi hjælper dig med hele kunderejsen

En hurtigere hjemmeside, som lever op til de besøgende

Overvågning

Forstå, hvordan besøgende oplever dit website, og giv dit websites performance et boost.
Dine sider opleves ikke ens af alle besøgende: Indlæsningstiden påvirkes markant af den besøgendes placering og den anvendte enhed. Visitor Profiles og Visitor Loading Experience & Performance giver effektive visualiseringer af, hvordan indlæsningstiden ændrer sig afhængigt af den besøgendes placering, netværk og enhed.

Optimering

Identificer muligheder for at optimere indlæsningstiden og gøre den hurtigere
Ikke alle effektivitetsproblemer har den samme betydning for sideindlæsningshastigheden. Både antallet af elementer og den besøgendes afstand i forhold til webserveren har stor indvirkning på indlæsningstiden for dine sider. Med Session Replay Video kan du se, hvordan forskellige komponenter på en side indlæses for de besøgende. Asset Location Map viser komponenternes placering, så du kan bringe dem tættere på dine besøgende og sikre en hurtigere indlæsningstid.

Benchmark

Benchmark dit websites performance, og opnå effektive forbedringer
Med digidar Performance kan du se, hvordan dit website klarer sig i forhold til branchestandarder med Googles Lighthouse Performance-scorer. Statusgrafen gør det muligt for dig at overvåge performance-mangler og -forbedringer over tid. Når du kender din aktuelle status, kan du bruge Actionable & Shareable Recommendations organiseret efter opgave ejer og kompleksitetsniveau til at formidle eller uddelegere forbedringer til teams eller bureauer og samle alle om et fælles mål. Dansk Flyttetransport