Professionel tekstforfatning til dit projekt

Salgstekster, SEO tekster, tekst til hjemmesider og sociale medier og implementering af søgeordsanalyser.

TEKSTFORFATNING TIL DINE ONLINE PROJEKTER

Tekst til hjemmesider og SEO

Skal du have skrevet en tekst til din hjemmeside, sociale medier, dit blad eller magasin, flyers, website, webshop eller andet, så hjælper vi dig med tekster der, sælger. En tekst skal fremstå seriøs, korrekt og velformuleret, ellers forsvinder budskabet og dine potentielle kunder. Vi har specialiseret os i tekstforfatning, så vi får din tekst til at sende det helt rigtige budskab.

Tekst til hjemmesider
Mange tekster til hjemmesider ligner tekst, der er skrevet til trykte medier, og derfor udnytter de ikke internettets mange muligheder, hvor implementering af god SEO og søgeordsanalyser skal indgå for at Google svarer på brugernes forespørgsel, ved at sende dem videre til din hjemmeside, som skal være det bedste svar på en problemstilling indenfor dit felt – men det kan vi hjælpe med.

Salgstekster
Vi skriver tekster, der sælger. En salgstekst skal være klar og tydelig i formuleringen, så dine kunder ved præcis, hvad de får. eller bliver gjort opmærksom på et produkt eller en ydelse, de endnu ikke ved, de har behov for.

SEO tekster
Vi SEO-optimerer teksterne til din hjemmeside, så du vil nyde godt af gode placeringer på fx Google.

Tekstforfatning Aalborg

En god tekstforfatter er ikke gratis. Du kan få skrevet SEO-tekster helt ned til hundrede kroner, men så kan du regne ud, at kvaliteten af teksten følger med prisen.

Hvis hjemmesiden ikke er professionel, kan alt dit øvrige salgs- og markedsføringsarbejde være spildt og derfor indleder vi ofte et samarbejde med nye kunder med at optimere hjemmesider, som giver dét grundlag og fundament, der er uundværligt.

Uanset hvilken målgruppe, der besøger dig, så skal de opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe lige netop dem, og som specialister i kundetyper og købsrejsen, så ved vi præcis hvordan vi målretter tekster til lige netop dem, uanset om der er tale om markedsføringstekster, nyhedsbreve eller SEO-tekster.

At forfatte en tekster er både langsommeligt og svært arbejde, hvis ikke man er en erfaren og dygtig tekstforfatter. Det danske sprog samt måden man kommunikerer, ud på kan være ret svært – selv for dem, som har dansk som modersmål. Det kræver meget forarbejde, koncentration og stor kreativitet at forfatte en spændende tekst, der er med relevant information og uden fejl.

kunde cases

Vi hjælper dig med hele kunderejsen