Facebook Ads

Vi yder effektiv Facebook Ads markedsføring

Facebook Ads er annoncering på Facebook, som modsat af Googles´ Ads kan ramme mere nøjagtigt ud fra demografi og interesser.

Vælg os som din SEO partner
Få en ny hjemmeside
Vi er Google Ads specialister
Få tekstforfatning til din hjemmeside, Google Ads eller SoMe
Facebook Ads annoncering
Få din egen Google Tag Manager ekspert
Facebook  cases

Asbjørn og hans hobbybutik

Asbjørn og hans hobbybutik havde problemer med med deres Facebook annoncering, og kørte næsten udelukkende på kampagner som faktisk tabte ham penge. Da vi gik i dialog med Asbjørn, gjorde han det klart at det var en svær case, men vi mente at vi kunne klare opgaven.

Facebook annoncering 2023
Resultet
Januar “Startet vi”

Klik: 2.403
Rækkevidde: 14.408
Eksponeringer: 41.324
Frek. visninger: 2,87
CTR: 5,82%
CPM: 29,95 kr.
Roas: 0,97

Juni “Midtvejs”

Klik: 10.597
Rækkevidde: 135.169
Eksponeringer: 426.194
Frek. Visninger: 3,15
CTR: 2,49%
CPM: 37,53 kr.
Roas: 5,61

September “Resultet nu”

Klik: 6.780
Rækkevidde: 103.840
Eksponeringer: 332.371
Frek. visninger:
CTR: 2,04%
CPM: 35,27
Roas: 10,09

Book et møde
Mathias
Facebook specialist

Få et uforpligtende bud på dit digitale projekt! Uanset om du har brug for hjælp til “Facebook” Sociale medier eller tekstforfatning, så kan jeg hjælpe dig med at få styr på din digitale tilstedeværelse. Lad mig hjælpe dig med at nå dine digitale mål og skabe synlighed online. Kontakt mig i dag for at få et skræddersyet tilbud.

Mobile: +Tlf. 2711 0770
E-Mail: info@digidar.dk

FACEBOOK ADS NORDJYLLAND

Facebook Ads Bureau Nordjylland

Facebook er den ideelle måde for dig og din virksomhed, at nå ud til potentielle kunder igennem sociale medier. Facebook ads kan kendetegnes ved det lille ord “sponsoreret” under facebook sidens navn. Vi hjælper dig med at komme ordenligt igang, og før vi starter kampagnen tjekker vi at alt er som det skal være for at levere den optimale service, og give de bedste forudsætninger for succesfulde kampagner.

Med Facebook ads kan der laves kampagner som når ud til alle dem som kunne have interesse. Derfor kan vi sammen gennem tilstedeværelsen på de sociale medier, øge omsætningen samt kendskab til din virksomhed.

Hvorfor skal du vælge os?
Med os om bord skal din virksomhed kun levere billeder og videoer, så klarer vi resten. Vi har eget udstyr og kontor. Hvorimod en fastansat medarbejder skal have en computer, kontorplads (dermed bord, stol osv.), forsikring, pension og evt. frokost- og parkeringsordning.

Hvor ansatte måske vil være mere tilbøjelige til at smutte, så snart klokken slår 16:00. Vil vi gerne gå den ekstra mil. for at være en god samarbejdspartner, hvorfor du kan kontakte os alle ugens dage, uanset tidspunkt.

Du har altid fingeren på pulsen da vi rapportere minimum 1 gang i måneden (flere gange hvis dette ønskes) hvor vi sammen kommer med input til næste træk, og hvad der i fremtiden skal fokuseres på.

Hvorfor skal man annoncere på Meta (Facebook/Instagram)
Online tilstedeværelse Idag er din virksomheds online tilstedeværelse essentiel for at lykkes. Derfor bør du fokusere på at optimere dine rangering på google for at få folk, som leder efter din service samt bruge Meta for at nå ud til potentielle nye kunder, og vækste din virksomhed. Facebook og Instagram har over 3 mia. brugere, derfor er det åbentlyst en kæmpe kanal som alle virksomheder bør udnytte, for at øge deres omsætning, og vise sig for potentielle kunder.

Gøre annonceringen meget specifik
Ved annoncering på meta kan du ramme din målgruppe meget præcist med faktorer som:
Køn
Alder
Interesser
Begivenheder
mm.

Hertil kan du justere dit budget fra dag til dag hvis det ønskes. Du behøver altså ikke at smide mange tusinde kroner i en kampagne på en gang, men kan blot starte med et dagligt budget for derefter at eskalere eller deskalere. Ramme besøgende på websitet – med retargeting Når du indleder et partnerskab med os, sætter vi annonceringen på din hjemmeside op, så vi kan ramme folk som har været tæt på at betale for en vare, lagt vare i kurven, eller blot besøgt din hjemmeside.

Vise dig overfor konkurrenternes kunder
Ud over at ramme tidligere besøgende, har vi også set succes med at skabe kampagner som har haft til hensigt at komme frem til kunder som har vist interesse for dine konkurrenter. Hvis blot du har bedre service eller bedre produkt, vil vi derfor kunne lede dem din vej.

Betingelser – Opsigelsesperiode er som følger:
Løbende måned + 1 måned

Man kan i øvrigt også drage fordel af det store fællesskab, der allerede er på netop Facebook, for når en bruger synes godt om din side, så vil budskabet og interessen spredes som ringe i vandet helt automatisk. Det er også muligt at skabe en social event omkring dit produkt eller dit brand, Forbrugere stoler som regel mere på en vens anbefaling frem for en reklames og på den måde kan du få forbrugerne til at tale for dig helt automtatisk pga. din eksisterende målgruppe, som så spredes hurtigt til din potentielle målgrupper. Der er desuden også mulighed for videoer i Ads, som også har stor, gavnlig effekt, fordi det taler (og sælger) bedre end et billede nogensinde vil.

Med Facebook annoncering modtager du altid et sæt data , som du siden hen kan analysere og blive klogere på – og på den måde kan du også nemmere navigere efter og genbruge de ting, der VIRKER og dermed bruge flere penge på den rigtige markedsføring og færre på det, der ikke virker, som så skal ændres på, så det rammer mere præcist. Vi laver Facebook markedsføring der virker.

Kontakt Mathias. +45 27110770

Facebook Ads Nordjylland

Facebook Ads Nordjylland

Professionel facebook ads til din virksomhed

kunde cases

Vi hjælper dig med hele kunderejsen

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

Vi er et ambitiøst Webbureau & Marketingbureau i Aalborg

I markedsføringens store puslespil skal brikkerne passe sammen. Vi samler dem for dig og det skal gøres samtidig med, at det giver mening for din virksomhed og det budget, der er til rådighed. Ingen vil kaste penge efter noget, der ikke fungerer, men med god markedsføring vil slutresultatet være et større afkast. Lad os hjælpe dig med at vise dig hvordan din udgift kan blive til øget indtægt.

Vi er ambitiøse og resultatorienterede – både på dine og vores egne vegne. Vi varetager din markedsføring ud fra en strategisk og datadrevet tilgang til online marketing kombineret med de mål du har for din forretning.

Vi står til rådighed for dig – også i weekenden, og den support koster dig intet ekstra. Vi udvikler og optimerer hjemmesider og webshops med kreativt, responsivt webdesign, som giver dig højere konverteringsrate, men vi er også helt skarpe i søgemaskineoptimering (SEO) og SEO-tekster, forslag til content, udarbejdelse af opslag/annoncer på sociale medier, der giver flere visninger og vi udarbejder Google Ads annoncer, der giver clicks og understøtter hele kunderejsen.

Webbureau & marketingbureau

Ønsker du et marketing bureau med fingeren på pulsen indenfor grafisk design, SEO, tekstforfatning, markedsføringsstrategi, søgeordsanalyser, ekspertiseviden- og erfaring i webshop og hjemmesider i WordPress, brugervenligt, kreativt design, der styrker dit brand og afspejler din virksomheds identitet og DNA, hosting, websupport, foto og reklamefilm, videocontent, sociale medier (SoMe), Google Ads, Google Analytics, så er du landet det rigtige sted.