Google Ads Nordjylland

Vi elsker at hjælpe dig godt i gang med Google Ads annoncering og at
optimere dine nuværende kampagner til bedre performance.

Fra kun​
2.500,-​
pr. måned ex. moms
Google Ads

Google Ads annoncering fra 2.500kr.

Tjen penge med effektiv annoncering på Google Ads

Få mere synlighed for din virksomhed med Google Ads! Med Google Ads kan du nå ud til potentielle kunder, der aktivt søger efter det, du tilbyder. Tlf. 2849 4549

LAD OS VÆRE DINE GOOGLE ADS MARKETING MAGIKERE!

Få din egen Google Ads ekspert

Leder du efter en erfaren Google Ads ekspert i Nordjylland? Så er du kommet til det rigtige sted!

Vi er en certificeret Google Ads ekspert med flere års erfaring i online annoncering. Jeg har hjulpet mange forskellige virksomheder med at opnå deres markedsføringsmål og øge deres synlighed på Google.

Vi kan hjælpe dig med alt fra oprettelse af Google Ads-kampagner til optimering af eksisterende kampagner og analyse af resultaterne. Jeg kan også give dig råd om, hvordan du kan maksimere dit annoncebudget og øge din konverteringsrate.

Vi er baseret i Nordjylland og har stor viden om det lokale marked. Jeg kan hjælpe dig med at målrette dine annoncer til den rigtige målgruppe og få mest muligt ud af din online markedsføring.

Så hvis du ønsker at få hjælp fra en pålidelig og erfaren Google Ads ekspert i Nordjylland, så tøv ikke med at kontakte mig i dag. Vi kan diskutere dine behov og udvikle en skræddersyet strategi, der passer til din virksomhed. Se også vores SEO pakker

Kom i gang med Google Ads:

  • Oprettelse og opsætning af Google Ads-konto.

  • Søgeordsanalyser.

  • Dialog om målgruppesegmenter, budskaber og budget mv.

  • Opsætning af Google Ads-kampagner og -annoncegrupper på søgenetværk, display, -shoppingnetværket (inkl. annoncetekster og søgeord).

  • Oprettelse af diverse annonceudvidelser (så annoncen fylder så meget som muligt).

  • Splittesting af kampagner, så du får mere ud af din re-marketing.

  • Ved en kombination af forskellige metoder får vi dig rangeret højere af Google og dine annoncer vil også blive billigere i Googles budauktioner.

Google Adwords

Google Ads

Vi hjælper dig med hele kunderejsen

Google Ads overordnet

Hvad er Google Ads.

Google Ads (også kendt som Google AdWords) er bedst beskrevet som de øverste søgeresultater, efter en person har skrevet en søgeterm, hvor de søger et produkt eller service. Det er muligt at vise annoncer, hvor der specifikt målrettes til både andre virksomheder, men også privatforbrugere, som langt de fleste vil bruge Google AdWords til.

Det er i Google Ads muligt at byde på alle de søgeord, du ved at dine kunder bruger for at finde dine services eller produkter. Det er muligt at annoncere på Google AdWords med både små og store budgetter. Uanset virksomhedens størrelse og budgetter, vil det være muligt at øge omsætningen, ved at vise dine Google AdWords-annoncer til den helt rigtige person, på det helt rigtige tidspunkt.

Det er derfor vigtigt i Google Ads at fokusere på hvem din målgruppe er i forhold til deres alder og køn, men også hvor de befinder sig geografisk. Med Google AdWords er det også muligt at henvende sig specifikt til de enkelte enheder, uanset om det er en bærbar computer, stationær computer, tablet, iPad, iPhone eller smartphone.

Særligt for Google AdWords er der stort fokus på kun at skaffe relevant trafik og skære irrelevant trafik væk fra hjemmesiden, så du kun får fat i netop dé kunder, du ønsker. Det gælder særligt for begrænsede budgetter, som kun ønsker at henvende sig til købeklare forbrugere.

Google Ads Nordjylland

Google Ads Nordjylland