Loading...
Sociale medier2019-02-13T11:56:47+00:00

Sociale Medier (SoMe)

MEDIESTRATEGIER • ANNONCERING • MARKEDSFØRING • RÅDGIVNING

Vi står for din markedsføring på de sociale medier.
Vi har stor erfaring i at rådgive virksomheder inden for sociale mediestrategier. Hos digidar får du fuldt udbytte af indsatsen på sociale medier lige fra drift til annoncering og overvågning. Vi sørger for aktivitet på din side samt billedemateriale til alle opslag.
Vi arbejder med to indgangsvinkler: Enten som opbygger, designer og eksekvator af de “posts” du ønsker, alternativt udvider vi dette, så det ikke er dig, der finder ud af, hvad der er relevant, men os, der opbygger et branche- og kundekendskab, der gør, at vi ved alt om dine kunders ønsker og behov, muligheder og gevinster. Denne løsning er den mest optimale og den bedste løsning for dig, til opnåelse af de bedste resultater.

Opsætning af personlig virksomhedsprofil

Vi sørger for, at din profil bliver klargjort på de sociale medier, og sender netop din virksomheds budskaber, så den er helt klar til brug.

Personlig strategi for din virksomhed

Vi lægger en stategi for, hvad vi skal lægge vægte på netop din profil. På den måde målretter vi den videre drift til gavn for din virksomhed.

Kampagner og konkurrencer

Vi tiltrækker opmærksomhed igennem kampagner og konkurrencer. Vi tilrettelægger og opsætter dine konkurrencer.

Opdateringer flere gange ugentligt

Vi tilbyder 4 – 8 stk. opslag, konkurrencer, kampagner om måneden alt efter, hvad vi mener vil være mest gavnligt for din virksomhed.

Overvågning og månedlig statistik

Du kan hver måned få tilsendt statistik over din virksomheds profil og fremskridt på de sociale medier. Vi holder øje med alt fx besøg, likes, delinger m.m.

Kontakt os

Har du spørgsmål til, hvordan du kommer godt igang på de Sociale Medier, så lad os tage en uforpligtende snak.

Tlf. 2849 4549
Mail. info@digidar.dk

Online markedsføring

Når det kommer til online markedsføring handler det om at være synlig, der hvor målgruppen befinder sig.

Men det er ikke nok blot at være tilstede på de sociale medier. Der skal nemlig også være aktivitet og flow, som vil resultere i, at følgere helt intuitivt og gratis er med til at videregive din virksomhedsprofil til deres netværk.

En aktiv tilstedeværelse på de sociale medier vil derfor resultere i større kendskab til din virksomhed og dermed et øget salg.

Få hjælp til de Sociale Medier

digidar har flere års erfaring med markedsføring via Sociale Medier “SoMe”. Vi kan hjælpe dig med at få en større online synlighed på de sociale medier.

Kontakt os her