hjælper din virksomhed med at blive fundet online

Er du en lille virksomhed og skal have en en ny professionel hjemmeside til en fast lav pris: 4.950,-

Brug for hjælp? Ring til os

Brug for hjælp? Ring til os

Ny hjemmeside til lille virksomhed

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

Jeg designer en professionelt hjemmeside til dig💪 så du kan komme godt fra start.

Hvad får du:
✅ Engangsbeløb på 4.950kr
✅ Måndeligt abonnement 349kr
✅ Op til 5 sider inkluderet.
✅ Mobilvenligt design.
✅ Du får 100% ejerskab.
✅ 100 % tilfredshedsgaranti.
✅ Gratis support.
✅ Hurtig levering – 2-3 uger.
✅ SEO pakke
✅ Hastigoptimering
✅ Opdatering af moduler
✅ Links til sociale medier

Hvis du ikke har et sted, hvor du kan hoste din hjemmeside, kan vi hjælpe dig med det.

Vi står til rådighed for dig – også i weekenden, og den support koster dig intet ekstra. Vi udvikler og optimerer hjemmesider med kreativt, responsivt webdesign, som giver dig højere konverteringsrate, men vi er også helt skarpe i søgemaskineoptimering (SEO) og SEO-tekster, forslag til content, udarbejdelse af opslag/annoncer på sociale medier, der giver flere visninger og vi udarbejder Google Ads annoncer, der giver clicks og understøtter hele kunderejsen.

Priser er +moms

Kunde cases

Ny hjemmeside

Få lavet en professionel WordPress hjemmeside efter dine ønsker. Vi er specialister i WordPress hjemmesider. Kontakt os her.

SEO optimering

Skab trafik til din hjemmeside eller webshop og øg din virksomheds synlighed i Googles søgemaskiner allerede i dag.

Google Ads

Øget rangering og synlighed i søgeresultaterne, som skaber trafik og mersalg for færre markedsføringskroner med højere ROI

SoMe

Skab relationer med dine kunder og mere værdi for din virksomhed med en gennemtænkt social media strategi med din tone-of-voice og en rød tråd, der styrker dit brand.

Google My Business

En virksomhed skal på Google My Business, for det giver meget mere synlighed lokalt og bedre seo. Hver eneste dag søger millioner af mennesker på Google efter virksomheder som din.

Logoer

Med et logo design er du sikret en god og ordentlig service. Vi tager os tid til hver enkelt kunde, og sørger for at logoet afspejler virksomhedens DNA på den helt rigtige måde.

Tekstforfatning

Formålet med tekstforfatning er overordnet at implementere potentielle kunders søgeordstermer i dine SEO-tekster, så trafik, placering og konverteringsrate øges.

Hosting

Vi tilbyder hjælp til valg af hostingudbyder til din WordPress hjemmeside. Stærk og pålidelig hosting af dit websted betyder alt. Kontakt os her og få et uforpligtende møde

Hastighedsoptimering

Speed Optimze er et must, hvis du ønsker salg og ordrer på hjemmesiden. Det sikrer, dine brugere får en god oplevelse og øger chancerne for gennemført køb.

Vi hjælper dig med hele kunderejsen
Webbureau
Book et møde

Brian Hansen
CEO & Partner

Få et uforpligtende bud på dit digitale projekt! Uanset om du har brug for hjælp til hjemmesideløsninger, SEO, Google Ads, sociale medier eller tekstforfatning, så kan jeg hjælpe dig med at få styr på din digitale tilstedeværelse. Lad mig hjælpe dig med at nå dine digitale mål og skabe synlighed online. Kontakt mig i dag for at få et skræddersyet tilbud.

Mobile: +Tlf. 2849 4549
E-Mail: info@digidar.dk

Ny hjemmeside til lille virksomhed

Ny hjemmeside til lille virksomhed